JOBee

Подробности за фирмата

Билла България ЕООД
гр. София, р-н Триадица, бул. БЪЛГАРИЯ № 55
Влезте, за да видите данните за контакт
Вход

За фирмата

BILLA е първата международна търговска верига, която стъпва на българския пазар преди повече от 21 години. От тогава до днес, вече 159 филиала в 50 града в страната, посрещат ежедневно клиенти, предлагайки им висококачествени продукти на достъпни цени, иновации и комфорт с грижа за доброто клиентско преживяване. 

Гордеем се, че работим в екип от мотивирани и динамични хора, които са сърцето на нашата компания и изпълват мисията ни с реалния принос на техните ежедневни усилия.
Приветстваме в екипа всички целеустремени и отговорни хора, които искат да стартират или развиват своята кариера в бързооборотната търговия и припознават нашите ценности като свои.

BILLA България е един от най-големите работодатели в страната, с признания за успешните си практики от редица кариерни и бизнес формати, който се старае да привлича и задържа служителите си с открита комуникация и силна социална програма.

Каним те да станеш част от нашето семейство и да намериш не просто своята работа в BILLA, но и дългосрочно професионално и личностно развитие.

 

Кариера в компанията

1. Лидерски обещания - ценностите, с които всеки един лидер от компанията да се ангажира, а именно: отговорност, уважение, общуване, посока, сътрудничество, обмяна на знания и опит.

2. Липса на силно изразена йерархична структура. Ръководните кадри в компанията са лесно достъпни и отворени за комуникация.

3. Поведенчески кодекс с ценности и етични правила за цялата организация. Той цели защита правата и интересите на всеки един служител.

4. Вътрешно допитване за удовлетвореността на служителите. След всяко проучване публикуваме и комуникираме актуална информация, какви мерки за подобрение сме предприели.

5. Радваме се и на нисък брой трудови злополуки - 0,22%, както и 0% професионални заболявания до момента.

6. Предлагаме програма "Бонус препоръчан служител" - за последните години има 72% успеваемост (колеги останали над една година).

7. Организираме и финансираме коледни пратита за всички служители в страната.

8. Имаме футболен отбор на BILLA, който се включва в турнир на  международно ниво.

9. Осигуряваме паричен бонус и подаръчен пакет при раждане на дете за всички наши служители, които стават родители.

10. Имаме разработен разнообразен каталог с обучения, в който наши колеги, специалисти, водят обучения на локално и международно  ниво. 

11. Имаме над 60% успеваемост на ежегодната ни Стажантска програма (стажанти, останали след края на стажа си на постоянна позиция в компанията).

12. Програма "International Management Trainee" е стажантска програма на групата, кoято предлага международен обмен и развитие.

13. BILLA поема разходите по подновяване на личните здравни книжки на служителите си.

14. Социален фонд - това е вътрешна инициатива на компанията, в която всеки служител сам избира дали да се включи. Със събраните средства подпомагаме наши колеги и семействата им със здравословни проблеми.

15. Менторски стандарт - имаме въведена менторска прогама в помощ на всеки един нов служител, независимо на каква позиция е. 

16. Имаме изградени четири обучителни центъра в страната - това са симулационни среди, през които всеки нов служител преминава въвеждащо обучение.

 
 

Работна среда

-  20 дни годишен отпуск
- Гъвкаво работно време
- Възможност за работа от вкъщи
 

Придобивки

 • Безплатни обучения
 • Ваучери за храна
 • Гъвкаво работно време
 • Бонус "Препоръчан служител"
 • Допълнително здравно осигуряване
 • Ментор за всеки нов служител
 • Осигурено подновяване на лична здравна книжка
 • Финансов бонус и "Стартов пакет" за раждане на дете

 

 

Обяви за работа

Подробности за фирмата

 • Верифициран ли е акаунта
  Да
 • Общо служители
  5000+
 • Основана през
  1999
 • Текущи работни места
  13