JOBee

Преглед на новина

 • beyond logo_185.jpg

  JOBee ще бъде една от Хай-Тек компаниите участници на Международното технологично събитие BEYOND – UNLOCKING POTENTIAL в Солун


  Старт-ъп компанията „ДЖОБИИ“ ЕАД ще вземе участие на Международното технологично събитие BEYOND – UNLOCKING POTENTIAL (Thessaloniki International Exhibition & Congess Center), което ще се проведе в периода от 25 до 27 април 2024 г. в гр. Солун, Гърция.

  BEYOND е международно технологично събитие, което се провежда ежегодно в Солун. Този хибриден формат на „изложение-среща на върха“ бързо се превръща във водещо изложение за цифрови технологии в Югоизточна Европа, Средиземноморието и Близкия изток и Северна Африка. То е истинско огнище на най-светлите умове, най-иновативните компании и най-съвременните продукти в региона.

  Водещи лидери в технологичната индустрия се събират на събитието BEYOND, за да демонстрират ключовата си роля в управлението на Четвъртата индустриална революция. Те представят иновативни нови продукти и услуги, като също така участват в дискусии относно въздействието на нововъзникващите технологии (AI, IoT, квантови изчисления и др.), проправяйки пътя към дигитално интегриран свят, използвайки технологиите за обществено развитие и олицетворявайки еволюиращата роля на технологичната индустрия през 21 век.

  Стартъпите и разрастващите се компании са в центъра на вниманието на BEYOND, представяйки новаторски решения и нарушавайки установените норми в индустрията. Стартъпите, характеризиращи се с гъвкавост, представят нови концепции, вариращи от базиран на AI анализ до иновативни приложения. Разрастващите се компании, преминали през първоначалните предизвикателства, демонстрират мащабируеми технологии, готови за интегриране на пазара. BEYOND предоставя плодотворна почва за мрежови контакти, насърчавайки сътрудничеството между стартъп компании и утвърдени лидери в индустрията.

  JOBee е интерактивна платформа за търсене и предлагане на работа, която свързва подходящите кандидати с подходящите работодатели с помощта на изкуствен интелект. Революционната платформа, която представлява иновация, задвижвана от изкуствен интелект, ще бъде представена на международна сцена за индустрията в Югоизточна Европа, Средиземноморието и региона на Близкия изток и Северна Африка.

   

  Повече за събитието може да прочетете тук: https://www.beyond-expo.gr/