JOBee

Подробности за фирмата

ЯВЛЕНА - ПЛОВДИВ ООД
гр. Пловдив, п.к. 4000, бул."Шести септември" № 158 А, бл. Ц-1
Влезте, за да видите данните за контакт
Вход

За фирмата

"Явлена" е една от първите и най-значими агенции за недвижими имоти в България. Основана през 1992 г., "Явлена" е изцяло българска компания и фокусът й е българският пазар на недвижими имоти. С изградената си национална клонова мрежа компанията обслужва своите клиенти на територията на цялата страна.

"Явлена" предлага пълен спектър от посреднически услуги. За компанията работят изключителни професионалисти, които се грижат за качеството на предоставената услуга-резултат от дългогодишен опит и установени традиции.

 

 

КАРИЕРА В КОМПАНИЯТА

 

ЗА НАС СА ВАЖНИ ХОРАТА, С КОИТО РАБОТИМ. ИСКАМЕ ДА ВЪРВИМ ЗАЕДНО НАПРЕД!

В един организъм всяка клетка е от значение. В "Явлена" знаем това и внимателно подбираме хората, с които работим, защото заедно градим общото си бъдеще. Намираме подходящото за всеки служител място, където той да разгърне пълния си потенциал, да научава нови неща и да се развива. Имаме установена политика за повишаване квалификацията на служителите си и провеждаме множество тренинги и семинари. Обичаме да се забавляваме и знаем колко е важно доброто настроение и духа в офиса, затова се стремим да го подхранваме с редовна доза изненади. Това, което ни прави истински добри е ноу-хауто за пазара, на който работим и желанието ни да вървим нагоре и да се променяме. Ако сте иновативни, обичате да общувате и сте мотивирани да постигате високи резултати, очакваме ви в нашия екип.

Обяви за работа

Подробности за фирмата

 • Верифициран ли е акаунта
  Да
 • Общо служители
  11-50
 • Основана през
  2014
 • Текущи работни места
  0